Vi fik lejet En søndag i New York skal da opleves i Central Park. Denne store park fyldt med mennesker og masser af muligheder for at slappe af eller dyrke motion.

Vi forlod lejligheden kl. ca. 10:30 efter en afslappende morgen.

Triathlon løb i NY

Triathlon løb i NY

Det første der mødte os var politi der spærrede gade af for bilerne. Da vi kom hen til Central Park kunne vi se hvorfor. Der blev afviklet et kæmpe triathlon løb i New York. Startede med svømning i Hudson River, cykling i byen og så en 10 km løbetud i Central Park. Mange mennesker fulgte med og heppede. Det var så også den varmeste dag i 2015 i New York, over 30 grader så det så hårdt ud at komme i mål.

Softball kamp i Central Park

Softball kamp i Central Park

Efter vi havde kigget lidt på den hårdt udfordret løbere gik vi videre gennem parken forbi et af det store frie arealer. Og så gik vi videre til et af de store områder med baseball/softball baner. Vi satte os os så en kamp mellem de lokale “Rodgers” og “Old Scholl”. En fed oplevelse bare at være en del af den kamp. Desværre vandt det hold som ikke supportede. Nu var det så tid til at motionere (i 35 graders varme). Det var nu tid til at leje cykler.

Cykeltur Central Park

Cykeltur Central Park

Via vores New York pass var det frit at låne cykler i 3 timer. Så ned i 58. gade og hente 4 cykler. Nu var det så hele parken rundt på den store vej i parken. Det var varmt, men også super sjov og kan klart anbefales. Vi fik set det meste af parken på denne måde.

Efter vores cykeltur var det tid til frokost og så gik vi tilbage til hotellet. Varmen og cykelturen havde taget en del af kræfterne ud af os.

Efter et par timers afslapning gik vi ud og fik god italiensk mad på den lokale “Gina”. Puha det var varmt i dag og ikke mindste meget høj fugtighed… og i morgen skulle det blive værre.

New York

New York