Da vi i går havde nået helt vores ønskede program i nationalparken havde vi besluttede at sove længe og så pakke ned og køre, så det blev en stille og rolig morgen.

Vi vågnede kl. 07 og brugte det første kvarter på at side ude på vores terrasse og bare nyde vores udsigt samt lyden af brusende vand.

Herefter var det i badetøjet og en tur i poolen og herefter stod den stå på den store morgenmadsbuffet.

Nu var det så afgang mod San Francisco og vores allersidste tur med GMC Adacia, som har bragt os rundt i 4 stater (Californien, Arizona, Nevada og Utah). Vi kørte stille og roligt igennem endnu et nyt område med spændende natur og omgivelser. Vi både set store majs, blomme og pistacie marker på vores vej sammen med flere store kvægmarker.

Vi havde valgt en lille omvej ind i San Francisco således at vi kom ind via Golden Gate og ikke den hurtige via San Francisco Bridge. Vi kørte op på bjerge ved broen og fik taget alle vores billeder af den berømte bro. Det var dog meget skyet som man havde svært ved at se toppen på begge tårn.

Nu var det så ind og finde vores hotel i centrum af San Francisco. Det gik rimelig nemt.. nu var det så bare at få tømt bilen for alle vores ting og sagen inden den skulle afleveres hos Hertz ca. 100 meter fra vores hotel.

Samlet fik vi kørt 4.012 km rundt i USA.. tak for turen GMC Adacia. En fed bil som havde alle de egenskaber der skal til for at man bare har det godt på turen rundt 🙂

Resten af dagen gik med lidt shopping rundt i området hvor vi bor.

Imorgen er der bl.a. tur til Alcatrez