Hele familien var klar til afgang kl. 09:00 foran det mega store Vegas hotel Luxor. Nu galt det bare om at blive hentet af vores helikoperselskab. Turen ud til flyvepladsen i Boulder City var lang, for det eneste vi ventede på var at komme i luften.

Da vi ankom blev tjekket ind og vejet (heldigvis med hemmeligt resultat) så alt var på plads til turen, efter vi havde set en sikkerhedsvideo. Men nu var det åbenbart et lille problem. Vi var ialt familier med 4 personer i hver. Der er plads til 6 gæster i hver helikopter, så en familien skulle deles op. De 2 andre familier (fra Argentina) var åbenbart valgt ud, men de nægtede. Så firmaet kom med hatten i hånden og spurgte om vi ville deles op, mod at få de 2 frontpladser i begge helikoptere samt en gratis billede efter turen. Vi var ikke i tvivl. At få frontpladserne var så godt at vi sagde ja. Pigerne i den ene og drengene i den anden. Desværre kom pigerne med den første hvilket bestemt ikke passede den unge hr. Oliver Dam, men han glædede sig så meget så han accepterede at vente.

P1030104

Oliver nyder helikopterturen

Oliver nyder helikopterturen

Da turen startede og vi var lettet ca. 2 meter kiggede Oliver på mig med det største smil jeg længe har set samt en “tommel op” .Så er man solgt som far… han var bare klar til en fed tur ved siden af piloten. Hele turen sad han bare og nød det og havde en smil fra øre til øre 😉

Det var bestem en oplevelse af flyve over Hoover Dam (selvom den så lille ud 🙂 ) og så over Lake Mead og så cirka  km ind i Grand Canyon over Colorado floden. Vi fik også set “skywalken” fra luften.

Efter denne fantastiske tur var hele familien i den syvende himmel 🙂

Efter vi var kommet retur til vores hotel tog vi bilen til outlet centret i South. Der blev handlet igennem de næste ca. 3½ time.

Aftenen blev brugt på en lang promenade ned af Las Vegas Blvd (“The Strip”) Forbi det berømte springvand ved Bellagio og så til vulkanen i udbrud ved The Mirage. Nu kunne vi hellere ikke mere så det blev en taxa tilbage til hotellet kl. 23.

Imorgen er det så videre til Death Valley og væk fra denne storby.

P1030282